Commercieel medewerker binnendienst | Fulltime Ben jij een spin-in-het-web die altijd het overzicht houdt en zoek je graag naar praktische oplossingen? Wij zoeken voor de Business Unit HuurSnel een commercieel medewerker voor de binnendienst. Interesse? Solliciteer dan direct!

Je gaat werken voor de Business Unit Huur Snel, een onderdeel van de klant, de specialist op in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten. Met een landelijke portefeuille biedt deze klant altijd een passende oplossing. Vanuit hun motto “Wij regelen het” brengen wij vraag en aanbod voor (tijdelijk) verblijf van arbeidsmigranten optimaal bij elkaar met het doel om een aangenaam verblijf te realiseren op de locaties. Wij zetten ons 24/7 in om de kwaliteit van de accommodaties te waarborgen, aanbod te realiseren, de arbeidsmigranten een aangenaam verblijf te bieden en te begeleiden op onze accommodaties. Onze accommodaties voldoen aan het SNF-keurmerk van Stichting Normering Flexwonen. De bedrijfscultuur is jong, no-nonsense en dynamisch.

Jouw functie Als commercieel medewerker maak je deel uit van het Salesteam en werk je samen met collega’s als één team met één doel. Je bent als een spin-in-het-web de ondersteuning van de vier accountmanagers. Je beheert de mailbox, je onderhoudt contact met opdrachtgevers, leveranciers en andere Business Units en je zoekt casussen uit. Je leidt alle operationele zaken in goede banen, hebt een helikopter view, bent in staat snel te schakelen, neemt gemakkelijk telefonisch contact op met opdrachtgevers en leveranciers en werkt vanuit onze ‘ik regel het’- mentaliteit.

Dit breng je mee naar deze klant • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands; • Je bent klant- en servicegericht en je werkt nauwkeurig; • Je bent stressbestendig en werkt graag in een dynamische omgeving; • Je bent gedreven en resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband; • Uiteraard ben je in het bezit van onze kernwaarden: Flexibel, Daadkrachtig, Verantwoordelijk, Betrokken en Deskundig; • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau; • Je kunt moeiteloos werken met MS Office (Word en Excel).

Aanbod Een dynamische functie binnen een gedreven, enthousiast team. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren Heb je interesse en herken je jezelf in het geschetste profiel? Mail dan je CV met motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent en in aanmerking denkt te komen voor deze functie naar heesbeen46@hotmail.com. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Tom Heesbeen – 06-4142497

Categorieën: Vacatures