WDH is gespecialiseerd in de werving & selectie van personeel. Door onze unieke werkwijze wordt snel en efficiënt de juiste match gemaakt tussen werkgever en werknemer

WDH onderscheidt zich door het hanteren van eenmalige lage tarieven op basis van een no-cure-no-pay beleid. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot het uitzenden van personeel.

WDH werkt landelijk maar richt zich vnl. op de regio rijnmond Rotterdam schiedam vlaardingen maasluis naaldwijk etc. en bemiddeld personeel op LBO, MBO en HBO niveau binnen een grote verscheidenheid aan branches. Het werven van personeel vindt plaats o.a via internet netwerk en advertenties. wdh heeft een intern bestand met beschikbare werkzoekenden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse gerenommeerde databases met werkzoekenden.

De kwaliteit van de kandidaten wordt gewaarborgd door persoonlijk contact, beoordeling van het CV en een professionele selectie. Door onze unieke werkwijze hebben wij een groot aanbod vacatures voor werkzoekenden. Na aanmelding op onze website wordt er contact opgenomen met de werkzoekende om deze te bemiddelen in een passende baan.

Op deze manier brengt wdh werkgevers en werkzoekenden samen en zorgt zo voor de perfecte match.

Read More

 

 

 

 

 

 

 

 

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU – ROTTERDAM SCHIEDAM VLAARDINGEN MAASLUIS NAALDWIJK

Categorieën: Werving en Selectie