WDH AMSTERDAM WERVING EN SELECTIE BUREAU- RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM HOOFDDORP AMSTELVEEN EN AMSTERDAM

Gepubliceerd door werving-selectiebureau.nl op

WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 2500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis. Dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief.

WDH WERVING EN SELECTIE AMSTERDAM - RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM HOOFDDORP AMSTELVEEN EN AMSTERDAM WORK DEPLOYMENT HOLLAND

WDH Work Deployment Holland is werkzaam in de regio Amsterdam maar wij zijn een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau .Wij vullen  zowel vaste als tijdelijke vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt voor elke functie denkbaar. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste functie te plaatsen.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie Recruitment en ook detachering wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken en uitvoeren van assessments.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 2500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 15-25% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Read More

WDH AMSTERDAM WERVING EN SELECTIE BUREAU- RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM HOOFDDORP AMSTELVEEN EN AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR AMSTERDAM - HAARLEM HOOFDDORP EN AMSTELVEEN