http://www.werving-selectiebureau.nl/wdh-werving-en-selectie-recruitment-bureau-voor-arnhem-duiven-zevenaar-en-velp/

WDH Werving en Selectie Bureau is  actief in Arnhem Duiven Zevenaar Elst en Velp wij werken met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel 

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft moeilijk om vacatures met de juiste mensen te vullen. WDH helpt hierbij om de geschikte man of vrouw op de juiste vacature te plaatsen.

Na een succesvol recruitment project betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op een (no-cure no-pay) basis.

wij hanteren klantvriendelijke tarieven, Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast laag tarief.

We verzorgen zowel vaste en tijdelijke vacatures in de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel. Bij onze selectie en evaluatie kijken we ook verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar de klant toe.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Arnhem Duiven Zevenaar Elst en Velp

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Arnhem Duiven Zevenaar Elst en Velp