WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NATUUR MILIEU DUURZAAMHEID ENERGIE ECOLOGIE EN RUIMTELIJKE ORDENING

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid vast personeel.

WDH  is gespecialiseerd in het vervullen van vacatures op het gebied van landschapsontwikkeling, natuur milieu ruimtelijke ordening ecologie en duurzaamheid.

Wij verzorgen vaste vacatures en zijn actief in elke bedrijfstak van de arbeidsmarkt op een No Cure No Pay basis. Wij werken met een vast laag tarief voor hoog en laag opgeleide kandidaten. Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw dus u betaald nooit meer dan dit tarief.

Wij verzorgen het hele recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat plaatsen advertenties , benaderen de kandidaten en doen alle gesprekken en interviews voordat wij de juiste kandidaat selecteren en die vervolgens bij u aanbieden.

Wij werken effectief snel en professioneel. Bij onze werving & selectie kijken we altijd verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

Wilt u meer weten hoe we u kunnen helpen met  het vervullen van u openstaande vacatures neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NATUUR MILIEU DUURZAAMHEID ENERGIE ECOLOGIE EN RUIMTELIJKE ORDENING

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NATUUR MILIEU DUURZAAMHEID ENERGIE ECOLOGIE EN RUIMTELIJKE ORDENING