WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DE TRANSPORT SECTOR | OPENBAAR VERVOER | LOGISTIEK EN INFRASTRUCTUUR

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de sector van Logistiek Transport Infrastructuur en Openbaar Vervoer.

We assisteren onze opdrachtgevers bij kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van logistiek personeel

De arbeidsmarkt word steeds kleiner en het word steeds moeilijker om de juiste werknemers te vinden wij kennen de markt en helpen u bij het vinden van de juiste kandidaat en het vervullen van u vacature(s)

Wij verzorgen het hele recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat plaatsen advertenties , benaderen de kandidaten en doen alle gesprekken en interviews en waarna wij vervolgens de meest geschikte kandidaat selecteren voor u onderneming.

Wij werken effectief snel en professioneel. Bij onze werving & selectie kijken we altijd verder dan CV diploma’s en werkervaring maar ook verder dan het functieprofiel de kandidaat moet ook bij u onderneming passen Voor een langdurig dienstverband. Wanneer een door ons gevonden kandidaat door u geschikt word bevonden komt deze direct als medewerker in dienst van uw organisatie.

wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OPENBAAR VERVOER LOGISTIEK INFRASTRUCTUUR EN TRANSPORT SECTOR

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OPENBAAR VERVOER LOGISTIEK INFRASTRUCTUUR EN TRANSPORT SECTOR