WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

Fixed Fee Service: een geweldig low-cost tarief, ongeacht de vacature waarvoor u een nieuwe kandidaat zoekt.

We nemen geen percentages van het salaris zoals een traditioneel wervingsbureau, en er zijn geen verborgen kosten of plaatsingskosten. We zullen uw wervingsproblemen oplossen voor een vast laag tarief van 3500 euro excl.

KOSTEN WERVING EN SELECTIE | RECRUITMENT TARIEF / PRIJS / FEE

Welke Tarief vragen rekruteringsbureaus?

Standaard wervingskosten liggen meestal tussen 15% en 25% van het eerste jaarsalaris van een kandidaat (plus vakantiegeld), maar dit kan oplopen tot 35% voor moeilijk te vervullen functies.

Overweegt u een wervingsbureau te gebruiken, maar weet u niet zeker hoe wervingskosten werken? Lees dan verder

Werven van nieuw personeel kan kostbaar en tijdrovend zijn voor bedrijven. Het is dus begrijpelijk dat sommige werkgevers ervoor kiezen om de professionele diensten van wervingsbureaus te zoeken in plaats van het zelf te doen. Kosten kunnen een knelpunt zijn, maar als u begrijpt hoe wervingsbureaus betaald worden, kunnen werkgevers het beste werving en selectie bureau identificeren voor hun behoeften en budget. 

Als u in een fase verkeert waarin u overweegt een wervingsbureau te gebruiken, zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Een van de grootste zorgen is de kosten.

Maar hoeveel vragen rekruteringbureaus? Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw geld haalt, bespreken we hier de verschillende beschikbare services en de gebruikelijke kosten van bemiddelingskosten.

Hoeveel bureaus kosten, hangt af van het type functie waarvoor u zoekt. Als u bijvoorbeeld aan het werven bent voor een hogere functie, zullen de kosten hoger zijn dan wanneer u een junior-functie aanwerft.

Omdat sommige sectoren berucht zijn vanwege een tekort aan vaardigheden of moeilijker te vervullen rollen, zal de sector een impact hebben op de uiteindelijke prijs. In sommige gevallen zal locatie ook een rol spelen.

Percentage kosten

Over het algemeen worden bemiddelingskosten berekend als een percentage van het jaarsalaris van de vacature waarnaar u zoekt.

Ingehouden werving provisietarief

Als de functie een bepaald aantal vaardigheden of ervaring vereist, kan een bureau op basis van een provisie worden betaald. 

In plaats van simpelweg een vergoeding te betalen bij een succesvolle plaatsing, wordt een provisietarief gedurende het hele proces gespreid en wordt een bureau in wezen beloond voor zijn tijd. 

Een bureau wordt meestal in drie delen betaald:

  • Up-front.
  • Bij het produceren van een shortlist.
  • Wanneer de kandidaat een dienstverband aangaat

Over het algemeen kan het gebruik van een wervingsbureau een geweldige tijdsbesparing zijn voor een werkgever.

Recrutering met vaste prijs of  percentage

Recrutering met met vaste prijs of  percentage is de meest voorkomende en eenvoudige vorm van permanente plaatsing. Dit is waar een bureau pas wordt betaald als een kandidaat voor de baan is geaccepteerd. 

Eenvoudig, toch? Een bedrijf heeft een vacature. Een bureau vindt kandidaten voor die vacature. Het bedrijf betaalt vervolgens het bureau bij het aannemen van een van hun kandidaten. 

Het kan handig zijn om een ​​paar bureaus rechtstreeks op te bellen en om een ​​idee te vragen van prijzen en percentages voor de rol waarvoor u adverteert. Dit kan u helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welk bureau het beste of het voordeligste is.

Headhunting  fees werken meestal op een behouden basis en de kosten van zo’n bureau zouden ongeveer 30% van het salaris van een kandidaat bedragen.

Als u overweegt om wervingsbureaus te gebruiken en als u weet hoe vergoedingen werken, kunt u de juiste service kiezen. Als u nog steeds twijfelt over wat dan ook neem dan contact op  met het bureau van u keuze zij kunnen u twijfel wegnemen en u kunt u wensen kenbaar maken.

Voor vragen neem vrijblijvend contact op van 09:00 tot 21:00 s’avonds:

 Tel: 06- 41424971
wdhwork@live.nl
KvK 24466103