Ben jij een ervaren Recruiter of werk je voor een Recruitment bureau en wil je 700 euro extra bijverdienen in je vrije tijd of buiten je werk om, dat kan als jij een van onze vacatures kunt vervullen met de juiste kandidaat.

Heb jij of ken jij een geschikte kandidaat voor een van onze openstaande vacatures of wil je pro-actief zoeken voor 1 of meerdere vacatures neem dan contact met ons op.

Als recruiter kom je in aanmerking met vele mensen en wellicht ken jij iemand of heb je al met iemand gesproken die voor een van onze vacatures de juiste kandidaat zou kunnen zijn stel deze persoon aan ons voor en als wij vinden dat deze persoon geschikt zou kunnen zijn bieden wij hem of haar aan bij onze opdrachtgever.

Als recruiter of freelance Recruiter geven wij jou de mogelijkheid om mee te helpen zoeken een of meerdere van onze vacatures te vervullen en zo een leuk bedrag voor je zelf bij te verdienen.

De voorwaarden zijn:

  • je neemt eerst contact met ons op als je een geschikte kandidaat hebt of als je pro-actief wilt gaan zoeken om onze openstaande vacatures te vervullen.
  • Als de kandidaat door ons geschikt is bevonden bieden wij deze aan bij onze opdrachtgever als onze opdrachtgever deze man of vrouw uit wilt nodigen voor een persoonlijk gesprek maken wij samen met jou de afspraak.
  • Als de kandidaat aangenomen word voor een proeftijd en na de 30 dagen proeftijd een contract aangeboden krijgt en de opdrachtgever onze fee betaald dan krijg jij van ons een beloning van 700 euro maar let op de kandidaat moet de 30 dagen proeftijd succesvol doorstaan en daarna een contract aangeboden krijgen ! 
  • Een Harde eis is dat Je een persoonlijk of telefonisch interview / gesprek met de kandidaat hebt gehad waarin de kandidaat voldoende geschikt is gebleken voor de functie.
  • De kandidaat moet een onbekende zijn voor ons en mag niet staan in onze database.
  • Wanneer 2 Recruiters dezelfde kandidaat aanbieden gaat de bonus naar de  recruiter die de kandidaat als eerste bij ons aanmeld.
  • Je maakt gebruik van je eigen netwerk Tools of sociale media, wij leveren deze niet.
  • De bonus geld alleen voor onze vaste vacatures dit staat aangegeven bij de vacature wanneer het een tijdelijke aanstelling betreft geld de bonus niet.
  • Je kunt zelf contact blijven houden met de kandidaat zodat je op de hoogte blijft van het verdere verloop.

[everest_form id=”3201″]