ACCOUNTMANAGER (m/v)

Nederland en Duitsland

Profiel functie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountmanager .In deze functie ben je verantwoordelijk voor het omzetresultaat van hun schoenenmerken–  Je bedient zowel de zelfstandige detaillist als de filiaalbedrijven. Dat houdt in dat je met verschillende gesprekspartners te maken hebt. Je bezoekt de klanten regelmatig en signaleert nieuwe afzetmogelijkheden bij zowel nieuwe als bestaande relaties. Tijdens de seizoenen heb je tegelijk met voorraad als met voorverkoop te maken. Je weet input te leveren voor de ontwikkeling van nieuwe artikelen op basis van de door jou gesignaleerde klantbehoeften en marktontwikkelingen. Je werkt nauw samen met de andere collega’s van het sales team. Je bent veelvuldig onderweg of anders werkzaam vanuit de showroom in Nieuwegein.

Profiel kandidaat

Je bent een commercieel gedreven professional en je weet de collecties op enthousiaste en integere wijze te vertegenwoordigen in de markt. Je hebt de afgelopen jaren succesvolle verkoopervaring opgedaan bij zowel zelfstandige detaillisten als filiaalbedrijven. Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent zeer klant- en servicegericht ingesteld en je bent een volwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus. Je weet (potentiële) klanten op een natuurlijke manier te enthousiasmeren, te overtuigen en voor langere tijd aan je te binden. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je op juiste wijze met je flexibele werktijd weet om te gaan. Je voelt je thuis binnen een kleine, no-nonsense familiebedrijf waar je een grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid geniet.

Geboden wordt

Een commerciële, zelfstandige fulltime functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de verkoop van onze merken schoenencollecties. Eigen inbreng wordt verwacht en gewaardeerd.