WDH Werving en Selectie Recruitment bureau Den Haag Scheveningen en kijkduin

 

Werving en Selectie Recruitment bureau Den Haag Scheveningen en kijkduin

WDH is een landelijk opererend Werving en Selectie Recruitment bureau maar is voornamelijk actief in de regio Rijnmond omgeving Rotterdam en Den Haag.

Zoekt u een nieuwe werknemer voor een vaste positie binnen uw  Onderneming of Organisatie? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals.

De zoektocht naar geschikte medewerkers kan veel tijd in beslag nemen. WDH is ervaren op dit gebied, Wij kennen de arbeidsmarkt hierdoor vinden wij op korte termijn de juiste kandidaten. U krijgt alleen cv’s van kandidaten die aan uw wensen voldoen. We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever.  En u kunt dan kiezen welke kandidaten u het meest geschikt acht voor u organisatie en wie u voor een gesprek wilt uitnodigen.

Wij werken op een No Cure No Pay  basis wat betekent dat wij alleen bij succesvolle plaatsing een Fee berekenen. Vinden wij niet de geschikte kandidaat dan berekenen wij hiervoor ook geen kosten. Dus geheel risico vrij voor de opdrachtgever.

Meer informatie:

WDH Work Deployment Holland

Werving en Selectie Recruitment Bureau
wdhwork@live.nl
Tel: 010- 76 10 342 
Tel: 06- 41424971 
KvK 24466103 

WDH Werving en Selectie Recruitment bureau Den Haag Scheveningen en kijkduin

WDH Werving en Selectie bureau Den Haag Scheveningen en kijkduin