WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU – W&S ROTTERDAM SCHIEDAM VLAARDINGEN MAASLUIS

 

 

 

 

 

 

WDH Werving en Selectie Bureau is gevestigd in Regio Rotterdam maar is Landelijk actief wij hanteren een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis. Dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief.

WDH is gespecialiseerd in de werving & selectie van nieuw personeel. Door onze unieke werkwijze wordt snel en efficiënt de juiste match gemaakt tussen werkgever en werknemer

WDH vind dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor ieder bedrijf of onderneming en onderscheidt zich daarom door het hanteren van een eenmalig vast laag Tarief 3500 euro excl.Btw op basis van No-Cure-No-Pay ongeacht salaris of  opleiding.

Deze werving en selectie fee brengen wij echter pas in rekening bij een succesvolle plaatsing van de kandidaat Dus nooit verassingen achteraf.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot het uitzenden van personeel.

WDH werkt landelijk maar is vooral actief in de regio rijnmond Rotterdam schiedam vlaardingen maasluis naaldwijk etc. en bemiddeld personeel op LBO, MBO en HBO niveau binnen een grote verscheidenheid aan branches. Het werven van personeel vindt plaats o.a via internet netwerk en advertenties. WDH heeft ook een intern bestand met beschikbare werkzoekenden. Wij gaan altijd zelf actief op zoek naar geschikte kandidaten Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse gerenommeerde databases met werkzoekenden.

De kwaliteit van de kandidaten wordt gewaarborgd door persoonlijk contact, beoordeling van het CV en een professionele selectie. Wij hebben ook altijd een aanbod van vacatures voor werkzoekenden. Na aanmelding via onze website wordt er contact opgenomen met de werkgever of werkzoekende om te bemiddelen in een passende baan of openstaande vacature.

We richten ons niet alleen op het zo snel mogelijk invullen van openstaande vacatures voor bedrijven, maar vooral ook op de kwaliteit en de juiste match van de gezochte kandidaat.

Op deze manier brengt wdh werkgevers en werkzoekenden samen en zorgt zo voor de perfecte match.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU – ROTTERDAM SCHIEDAM VLAARDINGEN MAASLUIS NAALDWIJK

 

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU - ROTTERDAM SCHIEDAM VLAARDINGEN MAASLUIS NAALDWIJK W&S

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU – ROTTERDAM SCHIEDAM VLAARDINGEN MAASLUIS NAALDWIJK W&S