No Cure No Pay Recruitment

Zoekt u een kandidaat die uw bedrijf op de lange termijn kan versterken? Wij zijn uw partner als het aankomt op de werving en selectie van vaste medewerkers op een No Cure No Pay Recruitment Basis.

kosten werving en selectie bij WDH

De kosten van werving en selectie worden bij WDH berekend op basis van een éénmalige fee 50% bij aanvang van de proeftijd en 50% bij een langer verblijf na de proeftijd. U betaalt een vast bedrag, op basis van ‘no cure, no pay’. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

onze garantie

Wij maken een zorgvuldige match. Mocht de kandidaat toch binnen de proeftijd uw organisatie verlaten, dan zoekt WDH zonder extra kosten een nieuwe kandidaat voor u.

waarom werving en selectie bij WDH?

Wanneer u kiest voor werving en selectie bij WDH, kiest u voor persoonlijk en snel. Werving en selectie bij WDH betekent voor u:

  • efficiënt werving- en selectieproces met altijd een vaste contactpersoon.
  • maatwerk oplossing met ruime aandacht voor uw specifieke wensen en bedrijfscultuur
  • tegen een aantrekkelijk en transparant vast tarief a 3500 excl. btw per kandidaat ongeacht opleiding salaris of functie.  Wij vragen hiervoor de eerste 30 dagen exclusiviteit naar het zoeken van de kandidaat ( prijs excecutive search voor hogere management functies is op aanvraag )

 

WDH Werving en Selectie bureau | Vaste lage prijs | No Cure No Pay Recruitment