WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR BREDA - BAVEL - ETTEN-LEUR EN PRINSENBEEKWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau en actief in de regio Breda Bavel Etten-Leur en Prinsenbeek voor laag midden en hoog opgeleid personeel.

Bij het werving- en selectieproject W&S betaalt u slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen medewerker (no-cure no-pay).

Onze vaste fee is slechts 3500 euro excl. btw en alleen wanneer de kandidaat bij u onderneming een vast dienstverband aangaat. wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast tarief dus nooit onaangename verassingen achteraf.

wij verzorgen voor u organisatie het gehele recruitment traject van A-Z. en zullen de beste kandidaat  selecteren uit de arbeidsmarkt de juiste kandidaat voor u openstaande vacature(s). 

Werving en selectie is voor ons meer dan alleen het matchen van kandidaten en werkgevers. Wij vervullen niet zomaar vacatures, maar kijken verder naar de persoonlijke kwaliteiten van onze kandidaten. Want een kandidaat functioneert  pas als hij op de juiste plek zit en als de ambities en kwaliteiten aansluiten bij de vacature van de werkgever. 

voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op dan kunnen we samen bespreken hoe wij u het beste kunnen helpen met het vinden van nieuw personeel voor u organisatie.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR BREDA - BAVEL - ETTEN-LEUR EN PRINSENBEEK

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR BREDA – BAVEL – ETTEN-LEUR EN PRINSENBEEK