WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR DELFT EN RIJSWIJK

 

WDH een landelijk opererend werving- en selectie bureau, actief in de regio Delft en Rijswijk. Wij werken op een no cure no pay basis met een vast laag tarief voor laag midden en hoog opgeleid personeel van 3500 excl btw dus nooit extra kosten achteraf.

We treden op als bemiddelende schakel tussen bedrijven en personeel voor allround opdrachten.

Wij zijn expert voor Werving & Selectie van vast personeel.

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers voor u organisatie dan zorgen wij daarvoor. Samen met u werken wij aan de invulling van uw vacature. WDH zet het opgebouwde netwerk en onze recruitment tools voor u in, om zo snel mogelijk de geschikte medewerker voor u te vinden. Dit doen wij op basis van ‘No Match, no pay

Als werving en selectie bureau hebben we altijd de intentie om de best gekwalificeerde en meest gemotiveerde kandidaat bij de openstaande vacature te plaatsen. Aan de hand van onze werving en selectie procedure stellen we de beste profielen op die het meest met elkaar matchen. De insteek is de perfecte match te verzorgen waarin alle wensen en behoeften van zowel de kandidaat als de opdrachtgever in worden meegenomen.

Als de gevonden kandidaat geschikt bevonden word door de opdrachtgever is het de bedoeling  dat deze in dienst treed van de werkgever waar we de opdracht voor uitvoeren. 

Neem vrijblijvend contact op voor verdere vragen wij staan u graag te woord

Read More:

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DELFT EN RIJSWIJK

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR DELFT EN RIJSWIJK