WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR GOES - KAPELLE - BORSELE EN HULST

 

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving van Goes Kapelle Borsele en Hulst 

Besteedt u de zoektocht naar een nieuwe medewerker liever uit aan een professionele partij? WDH helpt u graag bij de werving en selectie van vaste werknemers. Wat uw vacature ook is, wij kunnen het hele proces uit handen nemen en vinden snel de juiste medewerker voor uw organisatie. Zo kunt u uw tijd en energie in uw eigen werkzaamheden steken.

Goede mensen maken een bedrijf geweldig. Wat uw personeelsvraag ook is, WDH helpt uw organisatie aan het beste talent. We zijn een ervaren en enthousiast bureau dat in het hele land actief is. Wij gaan door waar anderen stoppen en zorgen voor de juiste match.

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit tarief.

Wij werken snel, effectief en professioneel.Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord hoe wij u organistaie verder van dienst kunnen zijn.

Read More

 

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR GOES - KAPELLE - BORSELE EN HULST

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR GOES – KAPELLE – BORSELE EN HULST