WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR MIDDELBURG TERNEUZEN EN VEEREWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de regio Zeeland Middelburg Terneuzen en Veere

Wanneer u op zoek bent naar nieuw personeel is alleen het beste goed genoeg. U kunt deze zoektocht natuurlijk zelf aangaan, maar dit kost veel tijd en waar haalt u zo snel de juiste mensen vandaan.  WDH kunt u helpen met het vervullen van de openstaande vacatures voor u bedrijf met geschikt personeel. Wij starten een werving en selectie proces en selecteren de kandidaten op de door u gewenste kwaliteiten en competenties.

Bij het werving- en selectieproject betaalt u ons alleen een vergoeding bij plaatsing van de door ons succesvol voorgedragen kandidaat op no-cure no-pay basis. Onze vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw dus u betaalt nooit meer dan ons vaste tarief ongeacht salaris schaal van de betreffende functie. Wij hebben een transparante werkwijze zonder kleine lettertjes.

Wij nemen voor u de intensieve en tijdrovende wervingsactiviteiten uit handen en verzorgen het gehele traject van A-Z.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen met u bespreken hoe wij u bedrijf verder kunnen helpen met het aantrekken van de juiste kandidaat.

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR MIDDELBURG TERNEUZEN EN VEERE

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR MIDDELBURG TERNEUZEN EN VEERE