WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NAALDWIJK MAASDIJK MAASLAND POELDIJK EN DE LIER

WDH Recruitment is een landelijk opererend werving- en selectie bureau maar Vooral Actief in de regio Westland Naaldwijk Maasdijk Maasland Poeldijk en De Lier. 

Wij Recruteren voor alle sectoren van chauffeur tot Directeur maar werken in het Westland vooral in de Agrarische sector en glastuinbouw sierteelt bloemen  planten en landbouw.

Op zoek naar vast personeel? Waar vind je de juiste kandidaten met de juiste ervaring opleiding en motivatie die u voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden? Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste kandidaat te vinden.
Bij WDH werving en selectie nemen wij het gehele proces van u over de werving van de kandidaten als ook de hele selectieprocedure. zo zetten wij de vacature uit via ons netwerk en andere kanalen we gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten gaan in gesprek met deze kandidaten en maken dan een selectie. We stellen alleen die kandidaten voor, die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever. 

Zit de juiste kandidaat waar u naar op zoek bent hier tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Wij werken op een no cure no pay basis met een vast laag tarief voor laag midden en hoog opgeleid personeel van 3500 excl btw dus geen extra kosten achteraf. wij geloven dat service en kwaliteit hand in hand gaan met lage kosten.

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?  Neem dan direct contact met ons op. van 09:00 tot 21:00 s’avonds:

 Tel: 06- 41424971
wdhwork@live.nl
KvK 24466103

Read More:

 

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NAALDWIJK MAASDIJK MAASLAND EN DE LIER

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR NAALDWIJK MAASDIJK MAASLAND EN DE LIER