WDH een landelijk opererend werving- en selectie bureau. AWDH een landelijk opererend werving- en selectie bureau. Actief  in de regio Charlois Kralingen Zestienhoven Rotterdam-Airport en Rotterdam-zuid.

Wij werken op een no cure no pay basis met een vast laag tarief voor laag midden en hoog opgeleid personeel van 3500 excl btw dus geen extra kosten achteraf.

We treden op als bemiddelende schakel tussen bedrijven en personeel voor allround opdrachten. Wij recruteren vaste functies voor elke branche van de arbeidsmarkt..

Wij ondersteunen waar nodig, met het opstellen van het functieprofiel en de bijbehorende competenties.  Wanneer de wervingsprocedure is afgerond, selecteren wij de kandidaten op de door u gewenste kwaliteiten  competenties en bedrijfscultuur waarin de nieuwe medewerker moet passen. Op basis van deze gegevens starten wij de zoektocht naar de beste kandidaat.

Wilt u meer weten wat we voor u onderneming kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OVERSCHIE CHARLOIS KRALINGEN ZESTIENHOVEN ROTTERDAM AIRPORT EN ROTTERDAM-ZUID

WDH WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR OVERSCHIE CHARLOIS KRALINGEN ZESTIENHOVEN EN ROTTERDAM-ZUID