WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Mijnsherenland Heerjansdam Puttershoek Heinoord en KlaaswaalWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. LBO MBO HBO+ Actief in de omgeving van Mijnsherenland Heerjansdam Puttershoek Heinoord en Klaaswaal.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Bent u op zoek bent naar een nieuwe medewerker die u zelf in vaste dienst wilt nemen? Wij helpen u graag verder met de werving en selectie van uw werknemers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt het Recruitment proces door ons gestart.

Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd dat is onze no-cure no-pay garantie u betaald alleen wanneer een door ons voorgedragen kandidaat bij u bedrijf in dienst treed. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw dus u betaald nooit meer dan deze vaste prijs.

WDH is uw partner op het gebied van werving en selectie We assisteren onze opdrachtgevers bij kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Mijnsherenland Heerjansdam Puttershoek Heinoord en Klaaswaal

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Mijnsherenland Heerjansdam Puttershoek Heinoord en Klaaswaal