WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Nieuwerkerk aan de ijssel - Ouderkerk aan de ijssel

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Wij werken ook in de omgeving Nieuwerkerk aan de ijssel – Ouderkerk aan de ijssel

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een fee bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat als deze een dienstverband aangaat in u organistatie en altijd op een no-cure no-pay basis. Onze eenmalig vaste prijs is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vaste tarief ongeacht de functie of salaris van de gezochte kandiaat.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt en helpen u zo goed mogelijk met het vervullen van u openstaande vacatures.

Wij werken snel, effectief en professioneel.Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door een open, duidelijke en transparante werkwijze zonder verassingen achteraf.

Wilt u meer weten over onze recruitment procedure en wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Nieuwerkerk aan de ijssel - Ouderkerk aan de ijssel

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Nieuwerkerk aan de ijssel – Ouderkerk aan de ijssel