WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en wij hanteren klantvriendelijke tarieven we werken met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

 

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Non-Profit Goede Doelen en NGO'S Organisaties WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Non-Profit Goede Doelen en NGO'S Organisaties

 

 

 

 

 

Wij geloven dat de juiste kandidaat uw organisatie kan veranderen. Als expert op het gebied van werving en selectie zorgen wij dat de juiste kandidaat aan de slag gaat bij de juiste werkgever.

Naast de harde criteria, zoals opleiding en werkervaring, zijn het voornamelijk de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat die bepalen of het een juiste match is met uw organisatie.

Wat maakt iemand geschikt als werknemer van een goede doelenorganisatie? Wat is de drijfveer? en Welke verwachtingen hebben kandidaten bij de goede doelensector? enkele vragen die belangrijk zijn bij de werving van kandidaten voor Non Profit en Goede Doelen organisaties.

Waarom kiest iemand om te werken bij een Goede Doelen of Non Profit organisatie , voor een hoger salaris ga je wel naar het bedrijfsleven, veelal leveren mensen salaris in om dit werk te doen.

Maar velen doen dit uit overtuiging om een verschil te willen maken en ergens aan te willen bijdragen.

Dat is juist die motivatie die wij zoeken in onze kandidaten en een van de kwalificaties waar wij mensen op selecteren.

Wij Recruteren kandidaten voor de Non Profit en Goede Doelen Sector en helpen u de juiste werknemers te vinden die net zo gemotiveerd zijn als u zelf.

Wilt U meer weten of van onze diensten gebruik maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Non-Profit Goede Doelen en NGO'S Organisaties

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Non-Profit Goede Doelen en NGO’S Organisaties