WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Verkoop Sales Commercieel Medewerker

 

 

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in vaste dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw werknemers wij kunnen het hele traject van werving en selectie voor u onderneming uit handen nemen. 

Waar vind je de juiste kandidaten met de juiste ervaring opleiding en motivatie die u voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden?  Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste kandidaat te vinden.

wij zoeken de juiste werknemer voor u onderneming. Een werknemer die binnen u organisatie past. De geselecteerde kandidaat komt vervolgens direct bij u onderneming in dienst.

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste medewerkers. Ook het selectiegedeelte nemen we van hen over. We stellen alleen die kandidaten voor, die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever.

Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving door ons gestart. Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een vaste fee voor de geleverde dienst dus geen percentage van 20 tot 30 % van het jaarsalaris van de kandidaat wat vele andere Recruiterings bureaus wel vragen. 

En kunnen wij niet die geschikte kandidaat vinden Dan bent u ons niets verschuldigd dat is ons No  Cure No Match beleid.

Heeft u een onderneming die op zoek is naar de juiste invulling van een openstaande vacature neem dan contact met ons op en wij helpen u verder met het vinden van de juiste kandidaat.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Verkoop Sales Commercieel Medewerker

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Verkoop Sales Commercieel Medewerker