WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Aalsmeer Aalsmeerderbrug rijsenhout Hoofddorp en SchipholWDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de omgeving van Aalsmeer Aalsmeerderbrug rijsenhout Hoofddorp en Schiphol.

Wij vullen uitsluitend vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

Als u voor een nieuwe vacature op zoek bent naar een kandidaat met de juiste ervaring, opleiding en gedrevenheid, die ook nog eens goed binnen uw organisatie past, bent u bij WDH aan het juiste adres De werkwijze van onze werving en selectie is gericht op een succesvol lange termijn resultaat

De kandidatenmarkt wordt steeds kleiner en het word ook steeds moeilijker om Goede en gemotiveerde mensen te vinden wij hebben de Expertise en zetten die graag in voor u organisatie,

 Wij verzorgen het hele recruitment traject van A-Z van het opstellen van het profiel tot het vinden van de juiste persoon. in het kennismakingsgesprek toetsen we of een kandidaat functioneel maar vooral ook op persoonlijk niveau gaat passen bij u onderneming.

Bij ons recruitment proces rekenen wij uitsluitend een fee bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op een no-cure no-pay basis. Waar andere werving en selectie bureaus met een fee werken van 20-30% van het bruto jaarsalaris vinden wij dat Recruitment betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau We helpen onze opdrachtgevers bij kwalitatieve en doelmatige werving en selectie wij staan garant voor een heldere en transparante werkwijze. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Aalsmeer Aalsmeerderbrug rijsenhout Hoofddorp en Schiphol

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Aalsmeer Aalsmeerderbrug rijsenhout Hoofddorp en Schiphol