WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR ACCOUNTANCY FINANCE EN BELASTING ADVISEURSWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Wij Recruteren personeel voor Accountancy Finance en Belasting Adviseurs.

Wij verzorgen uitsluitend vaste vacatures in een brede selectie op de arbeidsmarkt en altijd op een No Cure No Pay basis. Wij werken met een vast laag tarief voor hoog en laag opgeleide kandidaten. Dit is een eenmalig vaste Fee van 3500 euro excl. btw dus u betaald nooit meer dan dit tarief ongeacht de vacature.

Wij verzorgen het hele Recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat plaatsen advertenties , benaderen de kandidaten en doen alle gesprekken en interviews en vervolgens selecteren wij de juiste kandidaat.

Wij trachten altijd zo effectief en snel mogelijk een vacature te vervullen maar de tijd is vaak afhankelijk van de schaarste op de markt. Bij onze werving & selectie kijken we altijd verder dan diploma’s en werkervaring alleen. Wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

Wilt u meer weten neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR ACCOUNTANCY FINANCE EN BELASTING ADVISEURS

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR ACCOUNTANCY FINANCE EN BELASTING ADVISEURS