WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Almere Lelystad en DrontenWDH is een landelijk opererend werving- en selectie Recruitment bureau actief in Almere Lelystad en Dronten voor zowel laag midden en hoog opgeleid vast personeel in alle branches.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt tegen een vast laag tarief. van 3500 euro excl. ongeacht opleiding of salaris van de kandidaat. 

Bij ons werving en selectie project betaalt u alleen een vergoeding als de kandidaat bij een succesvolle plaatsing in u onderneming komt te werken No Match is No Pay

We streven naar de ideale baan voor onze kandidaten. En de perfecte kandidaat voor onze opdrachtgevers.

 de kandidatenmarkt wordt steeds krapper en het word steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen te vinden, het is en blijft een moeilijke opdracht. WDH helpt om kwalitatief personeel op de juiste plaats te krijgen. wij zijn landelijk actief als specialist in werving & selectie van vaste banen.

Wij vormen de persoonlijke schakel tussen werknemer en werkgever. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop, zowel in onze relatie met kandidaten als met de klant. Wij weten wat er speelt binnen de arbeidsmarkt en door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling zijn wij goed in staat om te zorgen voor de juiste match tussen werkgever en werknemer en bij een juiste match komt de kandidaat direct in dienst bij de opdrachtgever. 

wij verzorgen het hele traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met het vinden van die nieuwe werknemer voor u organisatie.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Almere Lelystad en Dronten

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Almere Lelystad en Dronten