WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Alphen aan de Rijn Hazerswoude Zoeterwoude en Koudekerk aan de RijnWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de regio Alphen aan de Rijn Hazerswoude Zoeterwoude en Koudekerk aan de Rijn

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste functie te plaatsen.

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vast laag tarief.

We verzorgen vaste en tijdelijke functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel.Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie als u nieuw personeel zoekt voor u bedrijf.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Alphen aan de Rijn Hazerswoude Zoeterwoude en Koudekerk aan de Rijn

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Alphen aan de Rijn Hazerswoude Zoeterwoude en Koudekerk aan de Rijn