WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR AMSTELVEEN EN OUDERKERK AAN DE AMSTELWDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie Recruitment bureau Actief in de regio Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstelveen.

Wij verzorgen uitsluitend vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste kandidaten. Ook het Recruitment gedeelte nemen we van u over. We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie wij verzorgen het hele Recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 20-35% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

U heeft geen tijd om een nieuwe werknemer te zoeken of moeite deze te vinden bel ons vrijblijvend en we helpen u graag verder.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR AMSTELVEEN EN OUDERKERK AAN DE AMSTEL

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR AMSTELVEEN EN OUDERKERK AAN DE AMSTEL