Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Amsterdam Amstelveen Hoofddorp Abcoude en Weesp

WDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de regio Amsterdam Amstelveen Hoofddorp Abcoude en Weesp.

Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

wij hanteren voor elke vacature een vast tarief van 3500 euro ongeacht opleiding of salaris van de kandidaat op een No Cure No Pay basis. Dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief.

WDH is specialist in werving en selectie. Bent Op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw onderneming? of zoekt u Iemand met een schaars profiel? Of specifieke kennis? het blijft een moeilijke opgave om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen te vinden Vooral in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.

Als de juiste kandidaat dan eindelijk gevonden is, wilt u hem of haar voor langere tijd aan uw onderneming binden. U kunt bij ons een opdracht plaatsen voor werving en selectie en wij gaan direct voor u op zoek naar die geschikte kandidaat die zowel kwalitatief als persoonlijkheid binnen u organisatie past. wij verzorgen het recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen van het functieprofiel, het hele werving en selectie proces, het begeleiden en voeren van de sollicitatiegesprekken.

Waar andere Recruitment bureaus met een tarief werken van 20-35% van het bruto jaarsalaris hanteren wij een vast tarief Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vaste lage Fee ongeacht opleiding of salaris van de kandidaat.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Voor Vragen neem dan contact met ons op we staan u graag te woord en bespreken hoe we u organisatie kunnen helpen met het vinden van nieuw personeel. 

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Amsterdam Amstelveen Hoofddorp Abcoude en Weesp

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Amsterdam-Zuidoost Abcoude en Weesp