WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis. Dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief.

WDH WERVING EN SELECTIE AMSTERDAM - RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM HOOFDDORP AMSTELVEEN EN AMSTERDAM WORK DEPLOYMENT HOLLAND

WDH Work Deployment Holland is werkzaam in de regio Amsterdam Haarlem Hoofddorp Amstelveen maar wij zijn een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau voor vast personeel.

Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds krapper en het word ook een steeds grotere opgave om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden die passen binnen de bedrijfscultuur van u organisatie WDH helpt graag bij het succesvol invullen van die cruciale positie binnen u onderneming.

Wij zijn specialist in werving & selectie. wij verzorgen het hele Recruitment proces van A-Z waaronder het  opstellen van een functieprofiel, plaatsen van advertenties de voorselectie van de kandidaten, het voeren van de sollicitatie gesprekken voordat wij de juiste kandidaat aanbieden bij u organisatie aan.

Waar andere Recruitment bureaus veelal werken met een Fee van 18-30% van het bruto jaarsalaris van de kandidaat doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht de opleiding of salaris van de kandidaat .

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Wij staan u graag te woord voor eventuele vragen of als u meer wilt weten over ons werving en selectie proces.

Read More

WDH AMSTERDAM WERVING EN SELECTIE BUREAU- RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM HOOFDDORP AMSTELVEEN EN AMSTERDAM

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR AMSTERDAM – HAARLEM HOOFDDORP EN AMSTELVEEN