WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Apeldoorn Beekbergen Ugchelen en HoenderlooWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau Werkzaam in de omgeving  Apeldoorn Beekbergen Ugchelen en Hoenderloo

We verzorgen vaste vacatures in de Gehele breedte van de arbeidsmarkt voor laag midden en hoog opgeleid personeel.

Wij werken uitsluitend op een No Cure No Pay basis wat inhoud dat u alleen een fee betaald als wij de geschikte kandidaat voor u onderneming vinden en deze ook daadwerkelijk in dienst komt van u bedrijf.

Wij hanteren een vast laag tarief van 3500 euro excl. btw voor elke geplaatste kandidaat.

Waar andere werving en selectie bureaus een tarief hanteren van 20-35% van het bruto jaarinkomen van de kandidaat. Vinden wij dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor grote en kleine ondernemingen en hanteren daarom een vast laag tarief.

Wij zijn een gerenommeerd Recruitment bureau en leveren permanente specialisten aan verschillende sectoren we hebben uitgebreide ervaring in het vinden en selecteren van succesvolle nieuwe medewerkers.En gebruiken ons hele netwerk om u vacature te kunnen vervullen.

Wij werken snel, effectief en professioneel. Bij onze selectie en werving kijken we ook verder dan alleen diploma’s en werkervaring.Wij kenmerken ons ook door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten en kandidaten toe. Wij staan voor kwaliteit, evenwichtige prijzen en goede kandidaten voor ondernemingen en gerenommeerde bedrijven in diverse sectoren.

Wilt u dat wij voor u aan t werk gaan neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Apeldoorn Beekbergen Ugchelen en Hoenderloo

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Apeldoorn Beekbergen Ugchelen en Hoenderloo