https://www.werving-selectiebureau.nl/wdh-werving-en-selectie-recruitment-bureau-voor-arnhem-duiven-zevenaar-en-velp/

WDH Werving en Selectie Bureau is actief in Arnhem Duiven Zevenaar Elst en Velp wij werken met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis Na een succesvol recruitment project.

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleide kandidaten

Het word steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen te vinden.

Er komt heel wat kijken bij het vinden van goede, vaste medewerkers. Zeker op de huidige arbeidsmarkt. Waar vind je de juiste kandidaten die je voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden?  Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste kandidaat te vinden.

WDH neemt voor u onderneming de gehele zoektocht naar de juiste werknemer uit handen we zetten de vacature uit via ons eigen netwerk en andere relevante kanalen en gaan zelf pro-actief op zoek naar die juiste persoon.
Wij gaan met gevonden kandidaten in gesprek en maken een selectie van de meest geschikte kandidaat die past binnen uw organisatie en bedrijfscultuur voordat we hem of haar bij u aanbieden.

Wij werken snel, effectief en professioneel en kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar de klant toe.

We verzorgen uitsluitend vaste vacatures. Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Arnhem Duiven Zevenaar Elst en Velp

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Arnhem Duiven Zevenaar Elst en Velp