WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR FINANCIEEL PERSONEEL BANKEN EN FINANCIELE INSTELLINGENWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Voor zowel Bank medewerkers als Financieel personeel 

Wij verzorgen vaste vacatures in elke bedrijfstak van de arbeidsmarkt en in de financiele dienstverlening op een No Cure No Pay basis. Wij werken met een vast laag tarief voor hoog en laag opgeleide kandidaten. Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw dus u betaald nooit meer dan dit tarief.

Wij helpen u bedrijf bij het vinden van nieuwe medewerkers in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt wij verzorgen het hele recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat voor u openstaande vacature(s) plaatsen advertenties , benaderen de kandidaten en doen alle gesprekken en interviews voordat we de juiste kandidaat voor u bedrijf selecteren en bij u aanbieden voor een persoonlijk gesprek.

Wij werken effectief en professioneel. Bij onze werving & selectie kijken we altijd verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR FINANCIEEL PERSONEEL BANKEN EN FINANCIELE INSTELLINGEN

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR BANKEN EN FINANCIELE INSTELLINGEN