WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Bergen aan Zee - Egmond aan Zee - Hargen aan ZeeWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de omgeving van Bergen aan Zee – Egmond aan Zee – Hargen aan Zee

Wanneer u op zoek bent naar nieuw personeel is alleen het beste goed genoeg. U kunt deze zoektocht natuurlijk zelf aangaan, maar dit kost veel tijd en waar haalt u zo snel de juiste mensen vandaan.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft moeilijk om vacatures met de juiste mensen te vullen. WDH helpt hierbij om de geschikte man of vrouw op de juiste vacature te plaatsen.

Wanneer wij u vacature succesvol vervullen betaalt u ons een vergoeding Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. Wanneer wij de vacature niet kunnen vervullen betaald u ons niets (no-cure no-pay).

We verzorgen  uitsluitend vaste vacatures in de arbeidsmarkt de gevonden kandidaat treed na de proeftijd direct bij u in dienst.

Bij onze selectie en evaluatie kijken we ook verder dan diploma’s en werkervaring alleen.

U heeft geen tijd om de juiste kandidaat te zoeken of moeite deze te vinden bel ons vrijblijvend en we helpen u graag verder Wij gaan voor u op zoek naar de juiste werknemer. En bij onze selectie en evaluatie kijken we ook altijd verder dan diploma’s en werkervaring alleen.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Bergen aan Zee - Egmond aan Zee - Hargen aan Zee

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Bergen aan Zee – Egmond aan Zee – Hargen aan Zee