WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR BEVEILIGING EN BEWAKINGS PERSONEELWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor Bewaking en Beveiligings personeel.

Wij werken met een vast laag tarief Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw per kandidaat.

Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt het wervings traject ingezet.Wij verzorgen het hele recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan op zoek naar de beste kandidaat en doen alle gesprekken en interviews.

Zit de juiste kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze meteen bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Bij onze werving & selectie kijken we altijd verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

wij geloven dat service en kwaliteit hand in hand gaan met lage kosten.

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR BEVEILIGING EN BEWAKINGS PERSONEELWDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR BEVEILIGING EN BEWAKINGS PERSONEEL