WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Blaricum Laren en EemnesWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving  Blaricum Laren en Eemnes

Bent u op zoek bent naar een vaste werknemer die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van nieuwe werknemers.

Bij ons werving- en selectie traject betaalt u ons een eenmalige vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op no-match no-pay basis. Geen plaatsing is geen factuur heel simpel. Onze vaste Prijs is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit eenmalig bedrag.

Er komt heel wat kijken bij het zoeken van goede, vaste medewerkers. Zeker op de huidige kandidatenmarkt. Waar vind je de geschikte werknemer met een relevante achtergrond die u voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden?

Wij zijn de externe HR-adviseur in het vinden van die perfecte kandidaat. Wij kunnen het hele Recruitment voortraject voor u organisatie uit handen nemen WDH gebruikt haar kennis en ervaring voor het zoeken en  selecteren van de geschikte kandidaat voor onze opdrachtgevers. 

We verzorgen vaste en tijdelijke functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel.Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op en we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Blaricum Laren en Eemnes

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Blaricum Laren en Eemnes