WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Breukelen loosdrecht kortenhoef s'gravenland en TienhovenWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de regio Breukelen loosdrecht kortenhoef s’gravenland en Tienhoven

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste functie te plaatsen.

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vast laag tarief.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring alleen. wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op wij staan u graag te woord.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Breukelen loosdrecht kortenhoef s'gravenland en Tienhoven

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Breukelen loosdrecht kortenhoef s’gravenland en Tienhoven