WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel wij zijn actief in de omgeving van cuijk Groesbeek berg en dal Gennep en Boxmeer

De arbeidsmarkt wordt steeds kleiner en het word ook steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft moeilijk om vacatures met de juiste mensen te vullen.

Wij zijn de externe HR-adviseur in het vinden van de perfecte kandidaat. Wij kunnen het hele voortraject van werving en selectie voor u organisatie uit handen nemen  WDH helpt om de geschikte man of vrouw op de juiste vacature te plaatsen.

Na een succesvol recruitment project betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op een no-cure no-pay basis. Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast laag tarief.

We verzorgen zowel vaste en tijdelijke vacatures in de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel. Bij onze selectie en evaluatie kijken we ook verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar de klant toe.

U heeft geen tijd om de juiste kandidaat te zoeken of moeite deze te vinden bel ons vrijblijvend en we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor cuijk Groesbeek berg en dal Gennep en Boxmeer

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor cuijk Groesbeek berg en dal Gennep en Boxmeer