WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DEN BOSCH / s'HERTOGENBOSCH EN ROSMALENWDH is een landelijk opererend Werving- en Selectie Recruitment Bureau voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

WDH is actief in de regio Den Bosch Rosmalen We verzorgen uitsluitend vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

de kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden die ook nog eens binnen u onderneming moet passen, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de geschikte kandidaat op de juiste plek te plaatsen.

wij zijn landelijk actief in werving & selectie wij verzorgen het hele traject van A-Z het gehele werving selectie proces het pro-actief zoeken en benaderen van de kandidaten, en het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons Recruitment proces betaalt u alleen een vergoeding bij een succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op een no-cure no-pay basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro ongeacht de zwaarte van de vacature dus nooit extra kosten achteraf.

Waar andere Recruitment Bureaus met een tarief werken van 20 tot wel 35% van het bruto jaarsalaris + vakantiegeld doen wij hier niet aan mee. Wij werken met ons vaste laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een duidelijke en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en we helpen u onderneming graag verder met het vinden van nieuwe medewerkers.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DEN BOSCH / s'HERTOGENBOSCH EN ROSMALEN

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DEN BOSCH / s’HERTOGENBOSCH EN ROSMALEN