WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Diemen Muiden en MuiderbergWDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau. actief in de omgeving Diemen Muiden en Muiderberg Wij vullen vaste  vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt voor elke functie denkbaar. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste kandidaat te vinden voor u openstaande vacature(s)

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie en ook detachering wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Wilt u gebruik maken van onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met het vervullen van de openstaande  vacature(s) binnen u organistaie.

Read More

 WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Diemen Muiden en Muiderberg

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Diemen Muiden en Muiderberg