WDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de regio Eindhoven Valkenswaard Veldhoven en Waalre.

Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt voor een groot aantal functie, voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De arbeidsmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen te vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt u onderneming om de juiste kandidaat te vinden voor u openstaande vacature(s) .

wij zijn actief als specialist in werving & selectie voor vaste functies wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen van het functieprofiel, recruitment van de kandidaten de sollicitatiegesprekken en vervolgens stellen we de meest geschikt gevonden kandidaat aan u voor.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 15-30% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u helpen de openstaande vacatures van u onderneming op korte termijn te vervullen.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR EINDHOVEN VELDHOVEN VALKENSWAARD EN WAALRE

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR EINDHOVEN VELDHOVEN VALKENSWAARD EN WAALRE