WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR EMMELOORD URK LEMMER LUTTELGEEST EN BLOKZIJLWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de omgeving van Emmeloord Urk Lemmer Luttelgeest en Blokzijl

We verzorgen vaste vacatures in de Gehele breedte van de arbeidsmarkt.

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw onderneming ? Er komt heel wat kijken bij het vinden van goede, vaste medewerkers. Zeker op de huidige arbeidsmarkt. Waar vind je de juiste kandidaten met een relevante achtergrond die u voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden? WDH is ervaren in het vinden van de juiste mensen Wij  helpen u onderneming graag met de werving en selectie van de beste kandidaten.

Wij werken uitsluitend op een No Cure No Pay basis wat inhoud dat u alleen een fee betaald als wij de geschikte kandidaat voor u bedrijf vinden en deze ook daadwerkelijk een dienstverband aangaat met u onderneming.Wij hanteren hierbij een vast laag tarief van 3500 euro excl. btw per geplaatste kandidaat.

andere werving en selectie bureaus hanteren een tarief van 20-35% van het bruto jaarinkomen van de kandidaat. wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor grote en kleine ondernemingen en hanteren daarom Altijd dit vast laag tarief.

Wij zijn een gerenommeerd Recruitment bureau ,en gebruiken ons hele netwerk om u vacature te kunnen vervullen.

Bij onze selectie en werving kijken we ook verder dan alleen diploma’s en werkervaring .wij kenmerken ons ook door duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR EMMELOORD URK LEMMER LUTTELGEEST EN BLOKZIJL