WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR ENSCHEDE HENGELO ALMELO BORNE EN OLDEZAALWDH Werving en Selectie is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel.Wij zijn actief in de regio Enschede Hengelo Almelo Oldenzaal en Enschede

We verzorgen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

WDH hanteert een kritische werving- en selectieprocedure. Tijdens deze procedure wordt gekeken naar (kern) competenties en uiteraard ook persoonlijkheid. Beide moeten matchen met de functie en de organisatie.

Om een goede match te kunnen maken en de beste service te kunnen verlenen werkt WDH Recruitment bij voorkeur op basis van exclusiviteit. Dit zorgt er voor dat wij op een zo professionele mogelijke wijze kunnen optreden als recruiter voor uw organisatie en voor u de meest optimale match kan maken.

Wij werken uitsluitend op een No Cure No Pay basis wat inhoud dat u alleen een fee betaald als wij de geschikte kandidaat voor u bedrijf vinden en deze ook daadwerkelijk in dienst komt in u bedrijf.

Wij hanteren een vast laag tarief van 3500 euro excl. btw voor elke geplaatste kandidaat.

andere werving en selectie bureaus hanteren een tarief van 20-35% van het bruto jaarinkomen van de kandidaat. wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor grote en kleine ondernemingen en hanteren daarom Altijd dit vast laag tarief.

Wij zijn een gerenommeerd recruitment bureau ,en gebruiken ons hele netwerk om u vacature te kunnen vervullen. Bij onze selectie en werving kijken we ook verder dan alleen diploma’s en werkervaring .

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

 

 

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR ENSCHEDE HENGELO ALMELO BORNE EN OLDEZAAL

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR ENSCHEDE HENGELO ALMELO BORNE EN OLDEZAAL