WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Gouda waddinxveen en reeuwijkBetaal Nooit meer teveel voor werving selectie Wij hanteren een vaste laag tarief van 3500 euro excl. btw voor laag midden en hoog opgeleid personeel op basis van no cure no pay.

Wij zijn actief in de omgeving van Gouda waddinxveen en reeuwijk maar werken landelijk en in elke sector denkbaar van loodgieter tot project manager van accountant tot Directie Management.

Wij zijn werving en selectie professionals Wij werken hard om de juiste match voor zowel werkgever als kandidaat te maken 

wij begeleiden het hele werving en selectie proces van A Z. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte kandidaat en trachten voor u op korte termijn de openstaande vacature(s) te vervullen.

Wij nemen al het recruterings werk uit handen van u onderneming en wij vinden dat service en kwaliteit hand in hand moet kunnen gaan met lage kosten Een goede service en vooral kwaliteit.

u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor eventuele vragen of opmerkingen en zullen deze graag voor u beantwoorden.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Gouda waddinxveen en reeuwijk

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Gouda waddinxveen en reeuwijk