WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Groenten en Fruit Teelt Agri en Food

 

Wanneer u op zoek bent naar nieuw personeel is alleen het beste goed genoeg. U kunt deze zoektocht natuurlijk zelf aangaan , maar dat kost veel tijd en waar haalt u zo snel de juiste mensen vandaan.

Wij nemen voor u al het werk uit handen dat werving en selectie van nieuw personeel met zich mee brengt. Zodat u zich kunt richten op u kerntaken.

WDH Werving en Selectie Bureau is gevestigd in Regio Rotterdam maar is Landelijk actief in Groenten en Fruit Teelt Agri en Food. wij hanteren een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis. Dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief. 

WDH is gespecialiseerd in de werving & selectie van nieuw personeel. Door onze werkwijze wordt snel en efficiënt de juiste match gemaakt tussen werkgever en werknemer.

Na het uitzetten van uw vacature, met de daarbij behorende harde en zachte criteria, gaan wij voor u aan het werk op zoek naar de juiste kandidaat. Na een persoonlijk gesprek met de kandidaat of kandidaten als blijkt dat deze de juiste persoon voor uw onderneming is komt hij of zij bij uw onderneming in vaste dienst (na 30 dagen proeftijd)

Wilt u meer weten over onze manier van werken en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Groenten en Fruit Teelt Agri en Food personeel