WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM EN OMGEVINGWDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau en actief in de regio Haarlem. Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt voor elke functie denkbaar. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste kandidaat op de juiste functie te plaatsen. Wij matchen pas potentiële kandidaten zodra wij een duidelijk beeld hebben van de kandidaat en van uw organisatie en wensen zodat er een grotere kans is op een succesvolle match waar beide partijen tevreden zijn.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 15-25% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen voor u organisatie op zoek gaan naar toekomstige medewerkers.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM EN OMGEVING

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR HAARLEM EN OMGEVING