WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Harderwijk Zeewolde en ErmeloWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de regio  Harderwijk Zeewolde en Ermelo

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vast tarief.

We verzorgen vaste en tijdelijke functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Uitgangspunt in onze recruitment bemiddeling is het tot stand brengen van een zo goed mogelijke match tussen kandidaten en werkgevers. Hiertoe worden de wensen en voorkeuren van zowel werkgevers als kandidaten goed in kaart gebracht en bekeken en worden met elkaar vergeleken. wanneer er ruim voldoende overeenstemming is worden kandidaten en werkgevers aan elkaar voorgesteld. Want alleen dan kan er sprake zijn van een goede match en kunnen werkgever en kandidaat een goede en succesvolle samenwerking tegemoet zien.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Harderwijk Zeewolde en Ermelo

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Harderwijk Zeewolde en Ermelo