WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Heemskerk Castricum En UitgeestWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de omgeving van Heemskerk Castricum En Uitgeest

Er komt heel wat kijken bij het vinden van goede, vaste werknemers. Zeker op de huidige arbeidsmarkt. Waar vind je de juiste kandidaten met een relevante achtergrond die u voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden?

Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste kandidaat te vinden, WDH verbind werknemers en werkgevers met elkaar en kan uw organisatie de volledige zoektocht naar de juiste kandidaat uit handen nemen met het vinden van Kandidaten die passen binnen uw organisatie en bedrijfscultuur.

WDH Recruitment werkt op basis van no cure no pay. Alleen bij succesvolle bemiddeling brengen wij de kosten in rekening. Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast laag tarief.

We verzorgen uitsluitend vaste vacatures in de arbeidsmarkt.

Zoekt u een kandidaat die u direct zelf een contract wilt aanbieden, maar de recruitment bij een gespecialiseerd bureau wilt neerleggen? Kies dan voor WDH Work Deployment Holland

Wij werken effectief en nauwkeurig. Bij onze selectie en evaluatie kijken we ook altijd iets verder dan diploma’s en werkervaring alleen. wij kenmerken ons door duidelijkheid en transparantie naar de klant toe.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Heemskerk Castricum En Uitgeest

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Heemskerk Castricum En Uitgeest