WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Hoofddorp en Nieuw VennepWDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment burea actief in de omgeving Hoofddorp en Nieuw Vennep.

Wij vullen  zowel vaste als tijdelijke vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt.. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste functie te plaatsen.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken..

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 20-25% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Hoofddorp en Nieuw Vennep

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Hoofddorp en Nieuw Vennep