WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

WDH Werving en Selectie Horeca Recruitment Bureau voor Horeca Personeel

Werving en selectie van Horeca Personeel

U bent op zoek naar de beste vaste horeca medewerker. Met onze jarenlange ervaring in werving en selectie zullen Wij zullen snel een passende kandidaat vinden voor uw horeca vacature.

WDH is gespecialiseerd in werving en selectie van horeca personeel. Variërend van chef-koks tot receptie, Bediening tot het huishouden en alle functies binnen hotels, cafés en restaurants  catering- en evenementenbedrijven voor elk type horecagelegenheid.

Wij nemen al het werk voor uw uit handen wij zoeken de geschikte kandidaten en hebben vervolgens een gesprek met hem of haar als wij de kandidaat geschikt achten dan bieden wij deze bij uw aan. En u bepaalt dan of u de kandidaat uit wilt nodigen voor een persoonlijk gesprek.

 Door onze ervaring binnen de branche kunnen wij uw optimaal van dienst zijn. De kandidaat moet binnen de cultuur van uw bedrijf passen, Wij selecteren de kandidaten op de juiste kennis, ervaring  én een goede instelling.

Wilt u meer weten hoe we uw kunnen helpen Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Horeca Personeel

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Horeca Personeel