WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Hotel Restaurant en Catering Personeel

Wij verzorgen de werving en selectie van nieuw personeel voor restaurants en catering maar ook Van Front Office Managers voor kleine onafhankelijke hotels tot Operations Managers voor vijfsterren internationale hotels.

Sourcing en screening van kandidaten is zeer tijdrovend. Wij verzorgen het hele werving en selectie proces zodat u dat niet hoeft te doen. Elke kandidaat wordt beoordeeld, gescreend en op de hoogte gebracht van de details van de functie. Dit betekent dat u alleen geschikte en geïnteresseerde kandidaten krijgt. Geen uren meer spenderen aan het vinden van kandidaten, het bekijken van hun cv en het doen van pre-screening interviews.

Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt het Recruitment proces door ons gestart. Zit de juiste kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Om een goede match te kunnen maken en de beste service te verlenen werken wij bij voorkeur op basis van exclusiviteit wij kunnen dan een vast laag tarief hanteren van 3500 euro excl. btw voor laag midden en hoog opgeleid personeel op basis van no cure no pay.

Wij geloven dat de juiste kandidaat uw onderneming kan veranderen. Als expert op het gebied van werving en selectie zorgen wij dat de juiste kandidaat aan de slag gaat bij de juiste werkgever voor functies in Full-service Horeca Carrièrebeheer en gastvrijheid Jobs voor professionals in hotel, horeca, restaurant, catering, vrije tijd, reizen, toerisme, spa, casino en evenementenbeheer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Hotel Restaurant en Catering Personeel

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Hotel Restaurant en Catering Personeel